Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Merkezde oturan öğrenciye ilçe okulu çıktı
Şanlıurfa’da TEOG sonuçlarının açıklanmasının ardından nakil ve yerleştirmede büyük problem yaşandı. Merkezde oturan öğrenciye ilçe okulu çıktı, ilçede oturan öğrenciye Büyükşehir çıktı, Veliler dedirdin
 
TEOG sistemi kapsamında öğrenci ve veliler şimdi de nakil sorunuyla karşı karşıya. TEOG yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından, liseler arası nakil başvuruları başladı.
 
Nakilde bu problem yaşanırken kimi öğrenciler adreslerine hiç de yakın olmayan okullara yerleştirildi. Şanlıurfa merkezde oturan bir öğrenciye Halfeti Yaylak okula otomatik kayıt oldu. Veli nakil için Halfeti Yaylak’a gitmek zorunda kaldı. Şanlıurfa’da bir çok Veli öğrencisi endişeli bekleyişle bekliyor, çoğu öğrenci evlerinden uzak okullar çıktı. Süre’de kısa olduğundan velilere yetkililerden yardım bekliyor. Veliler kayıt işlemlerinde eskiden olduğu gibi Nüfus kayıtları gözünde bulundurulmasını istiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49