Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Küçük Şanlıurfaspor için topladı
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük PTT 1. Lig’de mücadele eden ve şampiyonluğu hedefleyen Şanlıurfaspor Kulübüne destek için iş adamlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.
Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra; kaymakamlar, kulüp ikinci başkanı Aslan Akyürek ve işadamları katıldı. Toplantıda Şanlıurfaspor kulübünden gelen destek talebini makul karşıladığını dile getiren Vali Küçük; Şanlıurfaspor’un önemli bir marka olduğunu ve bu markaya hep birlikte sahip çıkılması gerektiğini ifade etti. Verilecek destekle elde edilecek başarının gençliğe heyecan ve motivasyon sağlayacağını kaydeden Vali Küçük; aynı zamanda süper ligde mücadele edecek olan bir Şanlıurfaspor’un en büyük reklam aracı olacağını belirtti. Vali Küçük; verilecek her türlü desteğe teşekkür ederek sözü kulüp ikinci başkanı Aslan Akyürek’e bıraktı.
Toplantıda konuşan Akyürek ise; Şanlıurfaspor’un iyi bir yerde olduğunu, daha iyi yerlere gelebilmek adına tüm kentin ve iş adamlarının desteğine ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, verilecek desteğin tüm Şanlıurfa halkına olumlu dönüşler sağlayacağını kaydetti.
Toplantının sonunda Şanlıurfaspor’a ilk etapta 132 bin TL destek verileceği belirtildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49