Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Küçük, 500 yıllık geleneğimizdir
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra; Vali Yardımcıları Aylin Kırcı Duman ve Mehmet Yüzer, Karaköprü Kaymakamı Mustafa Kutlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Programın yapıldığı Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonuna gelen Vali Küçük ilk olarak burada el emeği ürünlerini sergileyen kadınlarla bir araya geldi. Yaptıkları ürünleri inceleyen Vali Küçük, kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kırmızı karanfil hediye etti.
Programa katılan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak başladığı konuşmasında Vali İzzettin Küçük, kadınların hakları için birçok kanuni düzenlemelerin yapıldığını belirtti. Her şeyin kanunlarla düzelemeyeceğini de sözlerine ekleyen Vali Küçük, değişimin toplum kültürü ile ilgili olduğunu ifade etti. “Batıda kadın hakları denilen kavram, bizim geleneğimizde bin 500 senedir var” diyen Vali Küçük, “Kul hakkı bilen bir kültürüz. Kul hakkının içine kadın da giriyor, çocuk da giriyor” şeklinde konuşmasını sürdürdü. Kadına yönelik şiddet konusunda ise Vali Küçük: “ Bu tür eğilimlerle zihniyet dünyamızda savaşmamız lazım. Sadece kanunlar davranış değişikliklerine yol açamaz” dedi.
Programda daha sonra Vali İzzettin Küçük tarafından emeği geçenlere teşekkür plaketi takdim edildi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49