Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası sanlıurfa urfaahber

Bu haber kez okundu.

Kocasını öldürdü serbest kaldı
Ayşegül E. eve alkollü gelip, çocukları ile kendisini döven eşini boğazını sıkarak öldürdü. Şiddet gördüğü için daha önce defalarca polise ve savcılığa giden kadın, cinayeti ağır tahrik altında işlediği ve 4 kızı bulunduğunu da gözönünde bulundurularak serbest bırakıldı. Zonguldak’ın Kozlu beldesinde önceki gece, alkollü olarak eve gelen Muhammet Ali E. (38), iddiaya göre, “Siz amcanızı neden sevmiyorsunuz?” diyerek 4 kızına bağırdı, büyük kızı 16 yaşındaki R.E.’yi dövdü, araya giren eşi Ayşegül E.’yi de saçlarından tutarak yerde sürükledi. Bunun üzerine Ayşegül E. de alkollü eşini, boynuna sarılıp çocuklarının gözü önünde boğarak öldürdü. Daha önce de eşinden çok defa şiddet gördüğü ve hatta iki ay önce evde çıkan bir tartışmada üzerine sıcak su atıldığı öne sürülen Ayşegül E. daha sonra polisi arayarak kendisini ihbar etti. Eve gelen polislerce gözaltına alınan Ayşegül E., nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 
Poliste şikâyeti var
Mahkeme, daha önce de eşinden şiddet gördüğüne yönelik polis ve savcılıkta şikâyetleri bulunan kadının, cinayeti ağır tahrik altında işlediği ve en küçüğü 5 yaşında 4 kızı bulunduğunu da gözönünde bulundurarak serbest bıraktı. Mahkeme, genç kadın hakkında denetimli serbestlik tedbiri uygulanmasına karar verdi. Muhammet Ali E.’nin cenazesi ise otopsisinin ardından toprağa verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49