Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Koç çekiliyor!
Koç Holding, 2000 yılında Şanlıurfa'da kurduğu Harranova çiftliğini kapatmaya hazırlanıyor. Çiftlikteki sığır besiciliğine yönelik birimlerini bu yılın başında Namet Gıda'ya satan Koç, şimdi de 12 bin dekarlık alandaki domates ve salça üretim faaliyetlerini durduruyor. Böylece, Harranova Çiftliği'nde herhangi bir üretim kalmayacak.
 
AÇIKLAMA YAPILDI
Koç Grubu, Harranova Çiftliği'nde domates ve salça üretimini durdurma yönündeki kararını Kamuoyunu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı bir açıklama ile duyurdu.
 
Açıklamada, Harranova Besi ve Tarım Ürünleri şirketinin mevcut faaliyetlerinin kârlılık durumunun beklentilere cevap vermediğine dikkat çekildi. Açıklamada,  domates ve salça üretim faaliyetlerinin durdurularak stratejik opsiyonların değerlendirilmesi çalışmalarına başlanmasına karar verildiği kaydedildi. Bu opsiyonlar arasında Harraova hisselerinin veya maddi duran varlıkların satışı, önemli miktarda şirket varlığının toptan satışı ve faaliyetlerin yeniden yapılandırılması gibi seçenekler bulunuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49