Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Kız Meslek Lisesinde Şiir Dinletisi
Şanlıurfa Kız meslek  Lisesinde öğrencilere yönelik Genç Şair Serkan BALTACI ve Grup APSOLİT tarafından düzenlenen Şiir Dinletisi büyük beğeni topladı.
 
Şanlıurfa Kız meslek  Lisesi konferans salonunda düzenlenen şiir dinletisine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Şarkıların da seslendirildiği dinleti ile ilgili bir açıklama yapan Şanlıurfa Kız meslek  Lisesi Müdür Vekili Fuat KOCAKAPLAN  Şiir Dinletisi için genç Şair Serkan BALTACI ve Grup APSOLİT üyelerine bu güzel etkinlikten dolayı teşekkür etti. Şiir dinletisini hazırlayan arkadaşlar gerçekten çok özverili bir çalışma sergilediler. Şiir dinletisine gelenVelilerimize Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Şiir dinletisine Şanlıurfa Kız meslek  Lisesi İdareci ,Veli,Öğretmen ve öğrencileri katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49