Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası sanlıurfa urfaahber

Bu haber kez okundu.

Kırtasiye Sezon Hazırlığı Başladı

2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala kırtasiye eşyaları satışında hareketliliğin yaşanmadığını belirten Şanlıurfalı kırtasiyeciler, okulların açılmasıyla işlerinin hareketleneceğini söylediler.

Okullar açılmadan önce sezona hazırlık yaparak dükkanlarını malzeme ile dolduran kırtasiyeciler, zincir marketlerin kendilerinden daha uygun fiyatlara kırtasiye ürünleri satmasından olumsuz etkilendiklerini belirtti.

Zincir marketlerin reyonlarını kırtasiye malzemeleri ile doldurmasından olumsuz etkilendiklerini belirten kırtasiyeci esnafı "Kırtasiyelerimiz okulların açılması ile beraber yoğun bir trafik içerisine girdi ancak, büyük ölçekli firmalar bizim de belimizi büktü. Bunun başlıca sebebi, büyük firmaların, küçük ve orta ölçekli firmaların yarışamayacağı şekilde bir hamlede bulunmasıydı. Daha çok gıda üzerine kurulmuş, bunlar üzerine gitmesi lazım gelen firmalar, kırtasiye malzemeleriyle raflarını doldurdular. Bunun da sebebi büyük firmaların büyük hamleler yapıp daha uyguna malzeme temin edebilmesi haliyle daha uygun fiyata satabilmesi Büyük firmalara ait zincir marketler ile küçük ve orta ölçekli esnafın rekabet etmesinin imkansız Devletimiz bu hususta bir çalışma yapmalarını rica etme durumundayız. Yoksa ekonominin temelini oluşturan esnaflığı bitirmiş olurlar. " ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49