Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Kırsalda yol çalışması son sürat sürüyor
 Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Merkez ve kırsal ayırımı yapmayan Eyyübiye Belediyesi, vatandaşların yaşam standartlarının yükselmesi için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin ‘Bozuk yolu olmayan bir Eyyübiye’ söylemi ekipler tarafından hayata geçiriliyor. Özellikle kırsal mahallelerde kış aylarının rahat geçmesi için çalışma yürüten Fen İşleri müdürlüğü ekipleri vatandaşın da takdirini topluyor.
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri ilçe sınırları içerisinde bulunan Yağmurlu, Dilimli, Uğurlu, Altıntepe, Turluk ve Karahisar Mahallesine bağlı Karaca mezrasında üst yapı çalışması başlattı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kırsalda yaptığı hummalı çalışma, bölge halkının da takdirini topluyor.
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri başta Yağmurlu Mahallesi olmak üzere Dilimli, Turluk, Altıntepe ve Karahisar Mahallesine bağlı bulunan Karaca Mezrasında köy içi stabilize yol çalışmalarına hız verdi. Alt yapısı tamamlanmış alanlarda belirlenen program dahilinde stabilize yol yapım çalışmalarını sürdüren ekipler aynı zamanda bakım ve onarım çalışması da yapıyor. Mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini ifade eden mahalle sakinleri Başkan Ekinci ve ekibine teşekkür etmeyi ihmal etmedi.
3-4 gün gibi kısa bir sürede çalışmaların bitecek olmasından dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Turluk Mahalle Muhtarı Gazi Çiftçi,”Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye çok teşekkür ederiz. Belediyenin çalışmaları hızla devam ediyor. Çok hızlı çalışmalara başlıyorlar. 3 – 4 güne kadar mahallemizin her tarafını bitirmiş olacaklardır. “ ifadesini kullanırken, Turluk Mahallesi Cami İmamı Bahattin Açıkgöz ise, ‘’Eyyübiye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Mahallemizde bulunan Kur’an Kursu’na büyük katkısı oldu. Mahallemize ayrıca Başkanımız Mehmet Ekinci, bir taziye evi yaptırdı. Şuanda ana arter yolları yapılıyor. Bu yapılan hizmetlerden dolayı çok memnunuz. Başkanımız ve tüm ekibine teşekkür ediyorken, yapacağı hizmetlerden dolayı da başarılar dilerim.’’ Açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49