Öne Çıkanlar urfahaber trafık kazası urfaahber zam sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Kırgınlık Yok Sadece Büyükşehir Hevesi Vardı
Ankara’da Ak Parti grup toplantısına katılan Şanlıurfa Büyük şehir belediye başkan Adayı Celalettin Güvenç ile tokalaşan Fakıbaba havaalanında çiçeklerle karşılandı.
 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba GAP Havaalanında çiçek ve sloganlarla karşılandı. Fakıbaba ardından Belediye binasın geçti.
 
Burada basın mensuplarının sorularını cevaplayan Fakıbaba” Allah’a çok şükür Urfa halkıyla belediye çalışanlarıyla, basınıyla STK’ları ile samimi bir şekilde Urfa’yı 10 yıl belediye’yi yönetmeye çalıştım. Ciddi bir şekilde hakikaten değişim oldu. Bunu Allah’ta biliyor kulda biliyor. Emeği geçen arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Yani önemli olan bir görevi bırakırken samimi ve dürüst bir şekilde Allah razı olsun geldiler çalıştılar, hiçbir beklenti içerisinde olamadan bu memlekete hizmet etmek gayretinde oldular dedirtmek önemliydi. Bu bağlamda ben arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 10 yıl az değil, Şanlıurfa gibi bir yerde 10 yıl belediye başkanlığını yürütmek ekibimle beraber Allah’ın bize vermiş olduğu en büyük nimettir.
   
Ben sabah kahvaltısını böyle rahat bir şekilde çocuklarımla eşimle yapamadım, böyle fırsatlarım olacak. Şunu özellikle istirham ediyorum biraz önce söyledim beni sabah 6’da alın diye, yani 4 ayımız var arkadaşlar sağolsunlar çok güzel projeler yapıyoruz. O projeleri yetiştirmeye çalışacağız, o projelerin üzerinde duracağız. Ben 1 Nisan’dan beri hiç tatil yapmamıştım. Eşimle çocuğumla beraber bir aylık bir tatil kullanmayı düşünüyorum.
 
Urfalı beni seviyor ben Urfalıyı seviyorum. Ama taktir edersiniz ki ben 1 yıl bile olmadı partime girerken dedim ki: ben bir makam için gelmiyorum. Bana hangi görev verirse verilsin ben partime geçtim, evimdeyim dedim. Bunu herkes biliyor. Ahmet Fakıbaba bir söz vermişse sözünün arkasındadır. Yani partim öyle uygun gördü ben saygı duyuyorum. Bizim görevimiz benden sonra aday olan arkadaşıma destek olmaktır. Beni kucaklayan hemşerilerime kalbimi vermişim. Onlara hizmet etmek benim en büyük amacımdı Allah’a çok şükür mahçup olmadık. Büyük bir köyden modern bir şehre dönüştü.  Ben bu konuda rahatım onlarda rahat olsun. Biz dünya’da bile misafiriz burası babamın yeri değil ki ben birisinden aldım birisine teslim edeceğim.
 
Fakıbaba ‘’bir milletvekilliği falan filan, ben öyle makamı, yani bir şey verilirse Allah verir Allah alır. Yani zaten benim burada olmam gerekmiş olsaydı. Şu an karşımda olan insanları Allah yanımda yapardı. Allah onları sebep ederdi. Ben milletvekili olacaksam Allah bunu anlımda yazmışsa zaten  kimse engelleyemez. Ben inançlı bir insan olarak kimseden ben bu sözü aldım, bunu yaptım, zaten ne bana yakışır ne de partimizde söz konusu değil’’ ifadelerin kullandı.
 
Şanlıurfa’yı bizim amacımız sadece türkiye’de değil dünya’nın çok önemli bir kenti haline getirmekti. Yani kırgınlık değildir. Büyükşehir olmasından dolayı bir heves diyebilirsiniz. Ama olmadı kısmette bu yokmuş.
 
Ben olmadığımda ben bir siyasiyim, ‘ben olmadım Celalettin bey oldu ben ona destek vermem’ siyasette böyle bir şey olmaz. Partimiz arkadaşımızı uygun görmüştür, mutlaka desteklemek zorunda görmüşümdür, desteklememiz lazım.
 
 
Hatırlarınız ben; beni aday etmezlerse ben bağımsız olmam dememiştim. Bu sefer ben bana ne görev verilirse verilsin ben partimde olacağım demiştim. onun için şimdi kimden ne teklif gelirse gelsin benim öleceğimi de bilsem, bilsem ki % 90 ile kazanacağım yine öyle bir şeye girmem çünkü Ahmet Fakıbaba sözünün eri bir adamdır.
3 Aralık Dünya Engeliler günü nedeniyle Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği Başkanı Badih Satoğlu tarafından Fakıbaba’ya çiçek hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49