Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Kemal Saraçoğlu STK’ları ziyaret etti
MHP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Kemal Saraçoğlu seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını  ziyaret etti.
 
Mustafa Kemal Saraçoğlu’nun il durağı Hal Pazarı oldu. Saraçoğlu sabah saatlerinde Hal pazarı esnafını Ziyaret etti. Esnafın dertlerini dinleyen Saraçoğlu, esnafın satışlarına dikkat çekerken, satışların artık toptan değil kilo ile olduğunu söyledi.  
 
Devletimizin biran evel bu esnafa nasıl bir destek sağlayacağını merakla beklediğini dile getirdi.
Kemal Saraçoğlu Halpazarı esnaf ziyaretinin ardından Eczacılar odasını Başkanı Mahmut Dolap’ı Ziyaret etti. Eczacılar odasını Başkanı Mahmut Dolap Kemal bey bu seçim atmosferinde demokratik bir yarışa girmiştir, Urfamızın güzelleşmesi için, Urfamızın kalkınması için bir çaba sarf etmektedir’’ dedi ve MHP Büyük Şehir belediye başkan adayı kemal saraç oğlunu tebrik ederek başarılar diledi.
 
MHP Büyük Şehir belediye başkan adayı Kemal Saraçoğlu Eczacılar odası ziyareti sonrası  Tümsiad’ı ziyaret etti. MHP Büyük Şehir belediye başkan adayı Kemal Saraçoğlu ve Yönetimine başarılar dileyen Tümsiad Başkanı Sadık Sade geçmişe baktığımız zaman Kemal başkanımızın Urfa’ya hakikatten de çok büyük hizmetleri vardır, biz özellikle Şanlıurfa spora yapmış olduğu katkılardan  dolayı teşekkür etti.Urfa’ya hizmet ediyorlar ,aslında bunlar başkan değil Urfa’ya hizmet etmeye talipler diyerek taktir etti. MHP Büyük Şehir belediye başkan adayı Kemal Saraçoğlu bizleri ve yönetimimizi kabul ettiği için çok çok teşekkür ettiğini söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49