Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Katil zanlısı akraba çıktı!
Şanlıurfa’da 16 Eylül günü DSİ kanalında cesedi bulunan Saadet Hayırlı’nın katil zanlısı akrabası çıktı. Gözaltına alınan katil zanlısı Mustafa Cengiz Kendirci, kadını bilezikleri için öldürdüğünü itiraf etti.
Olay, 16 Eylül günü Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Erseven Mahallesinde meydana geldi. 31 yaşındaki 3 çocuk annesi Saadet Hayırlı, 4'üncü sınıf öğrencisi kızını okula bıraktıktan sonra ortadan kayboldu. Ahmet Erseven Mahallesi'nde oturan 12 yıllık evli Saadet Hayırlı’nın kaybolmasıyla ilgili başlatılan soruşturmada, toplam bin 200 kişinin ifadesi alındı. Zanlıyı yakalama çalışmaları yürüten Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, katil zanlısının Mustafa Cengiz Kendirci (27) olduğunu saptadı.
Kendirci’nin yakalanması için çalışma başlatan ekipler, Kendirci’yi saklandığı evde gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden zanlı, Hayırlı’yı kolundaki 4 bilezik için öldürdüğünü ve daha sonra cesedi kanala attığını itiraf etti.
Katil Zanlısı Kendirci’nin ölen kadının akrabası olduğu da ortaya çıktı. Alınan bilgilere göre, Hayırlı’yı bilezikleri için boğan Kendirci, olaydan sonra da kadının evine gidip, cenaze törenine katıldı. Edinilen bilgiye göre, olay günü Saadet Hayırlı ile telefonda görüşen Kendirci, kadını evine çağırdı. Çocuğunu okula bıraktıktan sonra evlenmiş ve boşanmış olan Kendirci’nin evine giden Hayırlı, bir süre Kendirci ile konuştu. Hayırlı’nın kolunda 4 bileziğin olduğunu gören Kendirci, Hayırlı’yı boğdu. Daha sonra Hayırlı’nın cesedini halıya sarıp, Osman Bey Kampüsü yanındaki DSİ kanalına attı.
Cesedin bulunmasının ardından başlatılan soruşturma sonuçlandı. Katil zanlısı, suçunu itiraf etti. Katil zanlısı Kendirci, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49