Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı okul

Bu haber kez okundu.

Karaköprü belediye ekipleri harekete geçti
Karaköprü ilçesi Doğukent Mahallesinde geçtiğimiz yıllarda Karaköprü Belediyesi tarafından yapılan çocuk oyun alanları, yürüyüş ve oturma yerlerinin bulunduğu parkta zeminde tahribat oluşmuştu.
Yakın bir zamanda yapılan ve çok amaçlı parkta çocuk oyun alanları olduğu gibi her yaştan vatandaşta burada spor yapma ve istirahat etme imkânı buluyor. Çok eski olmamasına rağmen parkın yürüyüş ve oyun alanlarında oluşan tahribatlar tehlike saçıyordu. Parkı’nda bulunan oyun alanı koşu ve yürüyüş yolunun zemininde bozulmalar meydana geldi. Oyun oynamak, spor yapmak ve yürümek için parkura çıkan vatandaşlar zeminin durumundan olumsuz etkilenmişti.
Parkın içerisindeki oyun parkurları ve yürüyüş yolu zeminindeki dalgalanma ve yükseklik farkı nedeniyle tehlike oluştuğunu belirten Anavatan İl Başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan'ın girişimiyle yaptığımız haber üzerine Karaköprü Belediyesi harekete geçti. Ekipleri parktaki zemini sökmeye başladı. Sökülen zeminin yerine yeni zemin yerleştirileceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49