Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Kanallarda Yüzmeyin
SODES tarafından desteklenen Divan, Yağmur, Gap ve Umut Dernekleri tarafından organize edilen Futbol turnuvasında gençlere seslenen Vali Güvenç, “2012-2013 yılı eğitim öğretim sezonun sonuna geldik. SODES kapsamında birçok projeye imza attık. Size emek veren bütün öğretmenlerinize ve emek verenlere sizler adına teşekkür ediyorum. Futbolun, sporun; centilmenlik, kardeşlik, dostluk olduğunun bilincinde olarak burada emek veren herkese teşekkür ediyorum. Sizlerden beklentimiz çok yüksek. Eğitim öğretim sezonu bitti ancak faaliyetlerimiz asla bitmeyecek. Yenice’de ve Cumhuriyet Parkımızdaki yüzme havuzlarımız da bütün gençlerimizi yüzmeye davet ediyoruz” dedi.
 
Kanallarda suya girilmemesi konusunda gençlere uyarıda bulunan Vali Güvenç, kanallarda suya girmek isteyenleri uyarılması gerektiğini söyleyerek, “Kanallarda yüzmek hayati tehlike oluşturur. Yeni ölümler yaşamak istemiyoruz. El birliğiyle bunu önleyeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.
 
Daha sonra turnuvada dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyalarını takdim eden Vali Güvenç, daha sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Kupa Töreninde Vali Celalettin Güvenç’e, Vali Yardımcıları Erdoğan Kanyılmaz ile Ramazan Seçilmiş, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürü Ertuğrul Yıldız eşlik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49