Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Kaçan saldırgan yakalandı.
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde husumetli olan iki kişi arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaraladı. saldırgan iki sonra yakalandı.
Olay Ekim ayında Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi Mehmet Akif Ersoy caddesine meydana geldi. Aralarında husumet olan M.L ile E.E caddede karşılaşınca tartışma çıktı. tartışmaya kavgaya dönüştü, M.L.'nin silahından çıkan kurşun E.E.'yi yaraladı. saldırgan olayın ardından kaçtı. M.L. Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Artırma Hastanesinde Bir ay yoğun bakımda kaldı. Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü Asayiş Şube müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri yaptıkları takip sonucu kaçan şüphelinin izini rastladı.  polis ikametine yaptığı operasyonla silahlı saldırı sonucu E.E.'yi yaralayan M.L. gözaltına alında Emniyette yapılan işlemlerin ardından Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. alınan sağlık raporun ardından şüpheli adliye'ye sevk edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49