Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Başkan Kuş Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

İşyerinin Çatısında Çıkan Yangın Korkuttu
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, bir işyerinin çatı kısmında çıkan yangın korkuttu.  
  
Alınan bilgilere göre, Siverek ilçesinin Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan bir fırının çatısında bulunan tahtalar belirlenemeyen bir sebepten dolayı tutuşarak yandı. Yangını fark eden esnaf, hemen itfaiye ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangının diğer işyerlerine sıçramaması için çalışma başlattı. Polis ekipleri ise yolu trafiğe kapattı. İtfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışması sonucunda yangın kontrol altına alınırken, yangının diğer işyerlerine sıçramadan kontrol altına alınması, büyük bir faciayı önlemiş oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49