Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

İşte Harran Ağası
Şanlıurfa AK Parti Milletvekili, Bakan Faruk Çelik, 16 Nisan’da yapılacak referandumla ilgili seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor Bakan Faruk Çelik’in bu kez adresi Harran İlçesi oldu. Harran’da mahalle muhtarları ve kanaat önderleri ile bir araya gelerek toplantı yapan Çelik, referandumun öneminden bahsederek, ‘evet’ oyu kullanılması gerektiğini belirtti. Daha sonra AK Partili Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve Şanlıurfa’nın önde gelen Biniicil aşiretine mensup Hüseyin Köroğlu’nun evini ziyaret eden Bakana Faruk Çelik’e yöresel kıyafet olan ‘aba’ hediye edildi. Bakan Çelik, aba giyerek hatıra fotoğraf çektirdi. Harranlılar Sayın bakanımız  Harran Ağası oldu, diyerek 16 Nisan’da yapılacak referandumla ,de evet oyu kullanacaklarını söylediler Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik AK Parti Milletvekileri Halil Özcan İbrahim Halil Yıldız ve Mehmet Akyürek eşlik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ertuğrul 6 yıl önce

:)

banner24

banner49