Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

İnek Kepçe İle Kurtarıldı

Alınan bilgiye göre, Eyyübiye ilçesine bağlı kahraman mahallesinde Salih Karataş'a ait inek, su teknesi kenarından çıktığı sırada dengesini kaybederek yaklaşık 3 metre yükseklikten düştü. İnek, su tekmesine düşmesi sonucu 3 metrelik teknede sıkıştı. durumu fark eden inek sahibi Salih Karataş kendi çabalarıyla ineği çıkarmayı başarmayınca itfaiye haber verdi. Bölgeye gelen İtfaiye ekipleri, ineği bulunduğu yerden çıkarmak için bir süre uğraştı. Sıkıştığı yerden kurtarılamayan inek için önce traktör getirildi. Traktör ile inek çıkarılmayınca ekiplerince bölgeye kepçe istendi. Bölgeye gelen kepçeye kontrollü olarak bağlanan inek, güçlükle bulunduğu yerden kurtarıldı.İneğinin sağlıklı bir şekilde kurtarılmasına sevinen Salih Karataş, itfaiye ekiplerine teşekkür etti. Çevrede olayı izleyen vatandaşlar ise ineğinin sağ salim çıkarılması için özveri ile çalışan itfaiye ekiplerine alkışladı.

Anahtar Kelimeler:
UrfaıtfaıyeınekSu Teknes
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49