Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası sanlıurfa urfaahber

Bu haber kez okundu.

İhracat olmayınca fiyatlar ucuzladı
Şanlıurfa'da Pazarda Sebze meyve fiyatlarında Ramazan'la birlikte beklenen fiyat artışlarını yaz bolluğu ve yapılamayan ihracat engelledi..
Uçak krizinin çıkmasından sonra Rusya ile ihracatın kesilmesinden dolayı sebze meyve fiyatları iç pazarda ucuza satılmaya başlandı. Geçtiğimiz seneye oranla sebze ve meyve fiyatlarının daha da ucuz olması, vatandaşı memnun ediyor. Ancak pazarcı esnafı, neredeyse yüzde 50’lik düşüşe rağmen geçtiğimiz sezon yaptığı satışı yapamamaktan yakınıyor. Ramazan Ayı’nın girmesi ile satışlarda artış bekleyen esnaf, tam aksine yaz bolluğun çıkmasıyla fiyatlara daha da düştü.
Şanlıurfa pazarında  domates ve patlıcan 7,5 kuruş, salata 1 Lira, biber 2 lira  liraya kadar düştü.  Karpuz 60 kuruş Kiraz ve şeftali de Ramazan'da fiyatı inen sebze ve meyvelerden oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49