Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Hurda aracı düzüyor
Şanlıurfa'da eski şoför hurdacıdan aldığı araba hurdalarıyla eski tip kamyonu tamir edip yollara çıkmak istiyor.
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Sağlık mahallesinde ikamet eden İbrahim Demir kendi fikrini kullanarak kamyon  düzmeye başladı.
Eski şoför İbrahim Demir daha önce kullandığı kamyonun benzerini hurdacıdan aldığı hurdalarla düzmeye çalışıyor. Demir kaybolmaya yüz tutmuş eski tip kamyonu hurdaları hurdacılardan alarak kendi fikrine göre düzüp eski günlerdeki gibi yollara çıkmak istiyor.
İbrahim Demir, Daha önce uzun yıllara Irak yollarında kendi kamyonuyla şoförlük yapığını belirten  Demir ," Daha önceleri kendi kamyonum vardı Irak'a gidip çalışıyordum sonra ülke karıştı. bende maddi krize girdiğimden kamyonumu satmak zorunda kaldım,  ama şoförlük mesleğini çok seviyorum hurdacılarda bulduğum kamyon hurdalarını köye getiriyorum burada eski tip kamyonun motorunu ve ön kaportasını bitirmek üzereyim kendi fikrimle bunları yapıyorum, Urfa ve Gaziantep hurdalarını geziyorum bulduğum parçalarını getirtilmeye çalışıyorum benim amacım kendimde bir kamyon düzebilirim mantığı var inşallah kendi kamyonumu kendim düzüp yollara çıkarım" diye belirti.

    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49