Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası sanlıurfa urfaahber

Bu haber kez okundu.

Hükümet Konağı Bahçesine Düştü
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin sınır komşusu Rasulayn'da devam eden çatışmalardan seken şarapnel parçaları, Hükümet Konağı bahçesindeki resmi araca isabet etti.
 
PYD kontrolündeki Rasulayn ve El Nusra kontrolündeki Tel Halef'te yaşanan çatışmalar, gün boyu aralıklarla devam etti. Ceylanpınar'ı da tehdit eden çatışmalardan seken kurşun ve şarapnel parçaları, zaman zaman ilçeye isabet etti.
 
İlk şarapnel parçaları, Ceylanpınar'ın dışında bulunan Akrepli bölgesine düşerken, devam eden çatışmalarda bu kez Hükümet Konağı bahçesindeki bir resmi araç isabet aldı. Vatandaşların da bulunduğu esnada gelen şarapnel parçası aracın camını patlatırken, herhangi bir yaralanan olmadı.
 
Görgü tanıkları, ilk önce şiddetli bir patlama, ardından da şarapnel parçalarının geldiğini ifade ederek, bu durumun devam etmesi durumunda vatandaşların daha da ciddi zararlar görebileceğini söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49