Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Başkan Kuş Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Hekimler odası seçime gitti
ABDULLAH YİĞİT 
Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğü Atçılık Tesisleri Konferans Salonunda Şanlıurfa Veteriner Hekimler Odası 14 Olağan Kongresi Yapıldı.
Divan Başkanı Mehmet Kılıç, Katip Üyeler Nuri Pakır ve Sinan Çiçek oldu. İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun okunmasından sonra secime gidildi .
Şanlıurfa Veteriner Hekimler Odası 14 olağan kongresinde iki Aday yarıştı . Abdullah Açıkgöz ve Ali Osman Keşküş oldu , iki adayın kıyasıya seçiminde kazanan yeniden Abdullah Açıkgöz oldu. Seçim sonucunda Ali Osman Keşküş 34 oy aldı, , Abdullah Açıkgöz ise 137 oy alarak yeniden başkan seçildi .
Şanlıurfa Veteriner Hekimler Odası Başkanı Abdullah Açıkgöz yaptığı teşekkür konuşmasında," Öncelikle Veteriner Hekim arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum yeniden beni başkan seçtikleri için. Seçimlerde vermiş olduğunuz desteklerden dolayı gelen ve gelemeyen Tüm Meslektaşlarımıza Teşekkür ederim, yönetim kurulumuz olarak yeni dönemde daha iyi işler yapmak gayretiyle çalışacağız. Tüm meslektaşlarımıza bize güvendiklerinden dolayı teşekkür ederiz. Ben ve yönetim kurulu üyelerim olarak her zaman veteriner hekim arkadaşlarımızın hizmetinde olacağız oda olarak onların sorunu bizim sorunumuzdur "dedi.
Şanlıurfa Veteriner Hekimler Odası Yönetim kurulu üyeleri : Başkan Abdullah Açıkgöz yönetim kurulu üyeleri ise Ahmet özgür Yahlizade ,Mehtap Gül Altas,  Sait kaya ,Sabrı Taşçı oldular. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49