Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

HDP'den saldırıya kınama
Öğlen saatlerinde Mersin ve Adana’da Halkların Demokratik Partisi (HDP) binaları kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından bombalı saldırı gerçekleştirmesinin ardından bugün HDP Urfa İl Örgütü tarafından basın açıklaması yapılarak kınandı.
Topçu meydanında gerçekleşen basın açıklamasına HDP Urfa Milletvekili adayları Osman Baydemir, İbrahim Ayhan, Yasin Batan, Hadle Uğur, İl Eş Başkanı Sevda Çelik Özbingöl, DBP eş başkanı Yasemin Kılıç, Partililer ve vatandaşlar katıldı.
Basın açıklamasında konuşan HDP Şanlıurfa Milletvekili adayı Osman Baydemir, Mersin ve Adana’daki parti binalarımıza eş zamanlı saldırı gerçekleşmiştir. Bunu kınıyor ve lanetliyoruz. Şimdiye kadar onlarca saldırı gerçekleşti fakat biz her hangi bir karşılık vermedik ve vermeyeceğiz de. Ümit ediyoruz ki bu saldırılar son bulur gerçek demokrasi 7 Haziranda yaşanır. Buradan partide yaralanan arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum” Dedi.
Yapılan basın açıklamasının ardından partililer olaysız ve sesiz şekilde ayrıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49