Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Hastanesi Personellerine Yangın Eğitimi Verilip Tatbikat Yapıldı

Şanlıurfa İtfaiye Müdürlüğü tarafından 360 hastane personeline aralarında Eğitime; doktorlar, bilgi işlem, tüm tıbbi sekreterler, otomasyon, santral görevlileri, güvenlik görevlileri, idari memurlar, temizlik personeli, çamaşırhane personeli, mutfak personeli katıldı. İtfaiye ekipleri personeli yangına müdahale noktasında daha hızlı ve bilinçli hale getirdiğini, bilhassa personelin yangınlara yönelik kapasitesini artırdığını aktardı.

Doç. Dr. Mehmet Reşat Ceylan “Bu tür eğitimlere her zaman tüm departmandaki arkadaşlarımızla katılıyoruz. Yangına ilk müdahale konusunda zaman zaman iç eğitimlerimiz oluyor. AFAD sivil savunma ile ilgilide çalışmalarımız var. Eğitim konusunda talepte bulunacağız. Burada bizlere 3 gün boyunca sabır ve azimle eğitim veren tüm itfaiye teşkilatına teşekkür ederim”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49