Öne Çıkanlar tazıye urfaahber zam kedı madde

Bu haber kez okundu.

Hastanenin 5 yıldızlı misafirhanesi
Şanlıurfa’da yaz sıcaklarına Ramazan ayı eklenmesiyle Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde erkek ve kadın misafirhanesi dolup taşıyor.
Kentte hava sıcaklığına Ramazan ayı eklenince  hasta diğer hastanelerde refakatçileri gölge altınlarında serinlerken Balıklıgöl devlet hastanesindeki refakatçiler özel misafirhanede dinleniyor.   Balıklıgöl Hastane yönetimi tarafından refakatçilere özel yaptırılan misafirhane dolup taşıyor.  Misafirhane Şark Köşesi dekorundan yapıldı. içerisinde dev ekran televizyon, salon tipi klima, yatak, yastık ve döşekler bulunuyor. Kadın ve Erkeklere misafirhaneler ayrı ayrı düşünülmüş hastalarını bekleyen vatandaşlar şark odasını andıran misafirhanede dinlenme ve  uyku ihtiyaçlarını gideriyor.
Kentte hava sıcaklığın yüksek olduğu ve Ramazan ayı ile birlikte Balıklıgöl devlet hastanesinde hastalarını bekleyen hasta yakınları kendilerini şark odasını andıran misafirhanede hem dinleniyor, hemde geceleri yatakhane olarak kullanıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49