Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Halka tatlıya ilgi artıyor
 Yapımı bir o kadar zor ama tadı bir o kadar lezzetli olan halka tatlısına şehrin çoğu yerinde rastlamak mümkün.

Vatandaşlar tarafından sevilerek tüketilen halka tatlısına rağbet sürüyor. Şanlıurfa’nın çoğu yerinde satılan bu tatlıya ulaşmak çok kolay. Sıcak bir şekilde satılan vatandaşlara satılan tatlı, hafif ve uygun fiyatlı olmasıyla vatandaşlar tarafından tercih ediliyor.

Şehrin hemen hemen her mahallesinde karşınıza çıkabilecek olan halka tatlı damağınızda da güzel bir lezzet bırakacaktır.

  Halka tatlısını satıcı Mustafa Bey’e sorduk.

“ Benim adım Mustafa yaklaşık olarak 5-6 yıldır tatlı satarak geçimimi sağlıyorum. Zor bir iş emek veriyorsunuz, ama bu tatlı satılmaz ise emeğinizi çöpe atıyorsunuz. Bu tatlı çabuk bayatlar anlamı kalmaz bayatladıktan sonra çöpe atarsınız bütün emeğinizi çöpte görmek hiç hoş olmaz” dedi.

Tatlıların sadece satış kısmının kendisine ait olduğunu söyleyen Mustafa Bey şunları söyledi;

“ Tatlıların sadece satışı bize ait, üretilen yerden alıp vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Günde yaklaşık 100 tatlı satıyorum bu tatlılardan kazancım ise yaklaşık 25 lira. Mahallelerde ve caddelerde gezip vatandaşlarımıza tatlı satıyorum. Çok şükür bir şeyler kazanıp ailemin geçimini sağlıyorum.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49