Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Haliliye’den Çifte Galibiyet

Türkiye Basketbol 2. Liginde Haliliye Belediye Spor, 11 Nisan Spor Salonunda İzmir ekibi Rota Koleji takımını konuk etti. Ligin 19’uncu haftasında Ali Ruhi Balkan yönetimindeki Haliliye Belediye Spor, baskılı oyunuyla salondan 67- 57’lik galibiyetle ayrıldı. Haliliye ekibi, bu sonuçla ligdeki puanını 31’e, galibiyet serisini ise 4’e çıkarttı.

Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı ise ligin 23’üncü haftasında 11 Nisan Spor Salonunda Erzurum ekibi Palandöken Belediye Spor takımını konuk etti. Haliliye ekibi, karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren kontrolü elden bırakmadığı maçta 26-24, 25-23 ve 27-25’lik setlerle salondan 3-0’lık galip ayrıldı. Haliliye ekibi, bu skorla ligdeki puanını 43’e çıkardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48