Öne Çıkanlar buyuksehır urfahaber trafık kazası sanlıurfa urfaahber

Bu haber kez okundu.

Halı Satışlar Artı

Kış habercisi Sonbahar’ın gelmesiyle hava sıcaklıklarında düşüş yaşandı. Kış için hazırlıklar şimdiden başladı. Kış aylarında odalara sermeye düşünenler , Halıcılar pazarının yolunu tuttu durgunluk yaşayan esnafın imdadına kış yetişti.

Kış hazırlıkları yapan vatandaşlar odaların sermek için Halıcıların yolunu tuttu, vatandaşların ucuz halılara büyük ilgi gösterdiğini söyleyerek, satışlardan memnun olduklarını belirtti. Halıların ucuz olmasının kalitesiyle bir ilgisinin olmadığını belirten esnaf ise, "Sürümden kazanıyoruz Yıldız meydanına gelen vatandaşlar daha çok kenar mahallelerden ve kırsal kesimden bizde ona göre fiyat belirliyoruz halılarımız çok kaliteli sadece kar oranın düşük tutuyoruz, yaklaşık 5-6 aydır işlerimiz çok durgundu bu hafta işlerimiz açıldığını "ifade ettiler.

Anahtar Kelimeler:
UrfaHalı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49