Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Güven’den 11 Nisan Mesajı

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurutuluşunun 99. Yıl dönümü dolayısıyla AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven 11 Nisan Şanlıurfa’nın kurutuluş gününü kutladı.

O dönemlerde ülkenin dört bir yanının işgal altında olmasına rağmen Urfalıların hiçbir güce ihtiyaç duymadan kendi şehrini düşman işgaline karşı savunduğunu söyleyen Güven, “Şanlıurfa’mızın, düşman işgalinden kurtuluşunun gururlu günü bugün. 99 yıl önce bugün, Urfa halkının göstermiş olduğu azimli kararlılık, Fransız ordusunu topyekûn şehirden temizlemiştir. Ülkenin dört bir yanının işgal altında olduğu ülkemizde o dönem hiç kimseden herhangi bir destek almadan tek başına gururlarımız olan 12’lerin öncülüğünde vermiş olduğu mücadelenin gururunu yaşıyoruz. Bu tarihi gerçek bugün de ilk günkü gibi diridir. Şanlıurfalılar o günkü mücadele ruhu ile devleti ve milleti ile birlik beraberlik içinde dedelerinin mirasına sıkı sıkıya sarıldığını görmek bizler için büyük bir mutluluktur. Gerçekten bir milletin var olma ve ülkesine insanına sahip çıkma mücadelesi olarak Nisan Kurtuluş Mücadelesi bizlere bir ışık ve önemli bir örnektir. Bugün bu ruhla emanete sahip çıkmaya devam ederken yeni neslimize de o günleri anlatarak kurtuluş mücadelesinin ne denli öneli olduğunu göstermek te bizlerin görevidir. Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49