Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Başkan Kuş Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Güvenç, Kuran Kursunu Ziyaret Etti
Birkaç ay önce açılışı yapılan Haliliye İlçesine bağlı Bakımlı Köyündeki Kuran Kursunu, ziyaret eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, burada Kuran-Kerim öğrenen kadınları yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Amaçlarının insanlara her türlü hizmetin verilmesi olduğunu dile getiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık ile birlikte ziyarette, ilerleyen yaşına rağmen Kuran-ı Kerim öğrenmeye çalışan kadınları göstererek öğrenmenin yaşı olmadığını vurguladı.
“Çocuklarımız İçin Oyun Alanları Yapacağız”
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç konuşmasını şöyle sürdürdü; ” “Hanımların mutluluğunu keyfini gördünüz. Bizim amacımız insanlarımıza her türlü hizmetin verilmesidir. Burada kuran-ı Kerim okuyorlar, öğreniyorlar. Çocuklarımıza inşallah bir de oyun alanı yapacağız. Nitelik filmlerin izlenmesini sağlayacağız. Kadınlarımız, bacılarımız en iyi hizmetin her türlüsüne layık. Öğrenmenin yaşı yok bunu bir kere daha gördünüz.65 yaşındaki ablamız heyecanla ders çalışıyor, Kuran-Kerim öğreniyor. Buna öncülük eden, müftümüze, eski ve yeni muhtarlarımıza teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Bu tür hizmetleri yaygınlaştırarak sürdüreceğiz. Çünkü neslimize sahip çıkma mecburiyetimiz var. Asli görevimiz budur. Bunun için çalışıyoruz. Bin 200 köyümüzün her zaman her yerinde olacağız. Kadınlarımıza, bacılarımıza, gençlerimize, çocuklarımıza hizmetler üreteceğiz. Oyun alanlarıyla, eğitim alanlarıyla, kurslarıyla bu kursların arkası gelecek.  yanında olacağız.”    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49