Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Güvenç istifa etti
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, başkanlık görevinden istifa ederek AK Parti Milletvekili aday adaylığını açıkladı.  
Daha önce Şanlıurfa Valisi iken Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Celalettin Güvenç Belediye Başkanlığından istifa ederek AK partiden milletvekili aday adayı oldu.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç'in istifası ile ilgili basın açıklaması yaptı.
Güvenç, "Değerli Şanlıurfalı hemşerilerim, 4 yıl süreyle önce vali akabinde de büyük desteğinizle Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizlere hizmet etme şerefine nail oldum. Bugün ise Sayın Başbakanımızın nazik daveti ile Milletvekili adayı olmak için istifa ediyorum.  4 yıl boyunca şahsıma gösterdiğiniz destek ve teveccüh için sizlere sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Görev yaptığımız süre içerisinde ibadet aşkıyla hizmet etmek için var gücümüzle çalıştık. Bu konuda bir basın toplantısı düzenleyip, kamuoyuna ve kıymetli Şanlıurfalı hemşerilerime gerekli açıklamaları yapacağım. Şunun bütün Şanlıurfalılar tarafından bilinmesini isterim ki bu evladınız Celalettin GÜVENÇ, ebediyen sizleri unutmayacak; her ortam ve platformda hemşeriniz olarak sesiniz olmaya devam edecektir. Hakkınızı helal edin. "dedi.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49