Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Güven, “Yaparsa yine AK Parti yapar”

AK Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyesi Emine Şaha Aslan’ın Karaköprü ilçesine bağlı Çıralı mahallesinde düzenlediği mahalle mitingine katılan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, 24 Haziran seçiminde vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Partiye, destek istedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın eşi Gül Fakıbaba,AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’nin eşi Filiz Cevheri, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci’nin de katıldığı miting de AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven’i yalnız bırakmadılar.

İftar sonrasında da Seçim Bürolarında bir araya gelen kadınlar, bol bol sohbet edip yaptıkları çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Birlik, AK Parti birliğidir

AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, muhalefetin sürekli konuştuğunu, AK Partinin ise iş yaptığını belirterek, halkın bu işleri yakından takip ettiğini ve gördüğünü anlattı.

Katılımcılardan seçim için destek isteyen Demet Saatçi Güven, Meclise güçlü bir şekilde gitmeleri gerektiğine dikkatçekerek, “Eğer güçlü gitmediğimiz takdirde emin olun Sayın Cumhurbaşkanımızın elini kolunu bağlamış oluruz. Dolayısıyla Şanlıurfa'nın da elini kolunu bağlamış oluruz. Yani Meclise 14 kişiyle gittiğimizde farklıdır, 1-2 kişiyle gittiğimizde farklıdır. Birlikten kuvvet doğar. Birlik, AK Parti birliğidir. AK Parti yapar, yönetir”diye konuştu.

Yaparsa AK Parti yapar

AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, 24 Haziran’ın Türkiye’nin geleceği ve istikrarı açısından büyük önem arz ettiğini söyledi.

Güçlü Türkiye ve Güçlü Meclis için 24 Haziran’ın çocuklarımızın geleceği için dönüm noktası olduğunu bildiren Güven ‘’Değerli Şanlıurfa halkıda bunun bilincinde. Seçim ziyaretlerimiz de vatandaşlarımızın partimize teveccühümüzün büyük olduğunu görüyoruz. 24 Haziran’a doğru ilerlerken partimize ve Cumhurbaşkanımıza olan güven, inanç, ilgi devam ediyor. Vatandaşlarımız ‘’Yaparsa yine AK Parti yapar’’ diyor’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49