Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Geceleri yanıyor gündüzleri yanıyor
Şanlıurfa’da elektrik kesintileri sık sık yaşanırken, bunun temelinde kayıp kaçak olduğu belirtilirken, gündüz yanan sokak lambaları enerji israfının temel sebebi olarak görülüyor.
Şanlıurfa’da gündüzleri yanan sokak lambaları, vatandaşların tepkisine neden olurken, enerji israfının önüne geçmek için bu uygulamanın düzenlenmesi istendi. Şanlıurfa’nın birkaç noktasında görülen sokak lambaları, iddialara göre geceleri yanmayıp, gündüzleri yanıyor.
Gündüzleri yanan sokak lambalarına tepki gösteren İshak Barut adındaki vatandaş, DEDAŞ başta olmak üzere tüm yetkililerin üzerine düşen görevi yapmasını isteyerek, “Şanlıurfa’da elektrik kesintileri en büyük problem haline gelmiş buna rağmen enerji israfı önlenemiyor. Kayıp kaçak elektrik diyorlar da gündüz yanan lambaları kimse hesap edemiyor mu? Bu sokak lambaları neden gündüzleri yanıyor? Gece karanlığında kapalı olan bu lambalar, gündüzleri yanıyor. Elektrik kesintilerinin durması için bu sokak lambalarının gündüz yanmaması gerekiyor” dedi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49