Öne Çıkanlar urfahaber urfaahber zam sanlıurfa tazıye

Bu haber kez okundu.

Gazi eşinin ihtiyacı giderildi
Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Kıbrıs gazisinin eşinin tekerlekli sandalye ihtiyacını giderdi.
ASP İl Müdürü Murat Demirkol tarafından ziyaret edilen Kıbrıs gazisi Abdulsamet Demir’in eşi Emine Demir’in tekerlekli sandalye ihtiyacının olduğunu söylemesi üzerine, Demir ailesinin tekerlekli sandalye ihtiyacı giderildi.
Ziyaret esnasında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol’a, Şanlıurfa Muharip Gaziler Dernek Başkanı Hasan Aslan eşlik etti.
Demirkol, “Bu gün bir gazimizin evini ziyaret ederek tekerlekli sandalye ihtiyacını giderdik. Ülkemizin topraklarını korumak için şehit düşen gazi olan büyüklerimizin ailelerine ne yapsak azdır. Engellilerimiz bizim ayıplarımız değil. Toplumun en önemli en değerli bireyleridir. Herkes gibi bu toplumda her türlü imkândan faydalanmaya, imkânlardan istifade etmeye hakları var. Devlet olarak hepimiz yaşam koşullarını en iyi şekilde düzenlemek ve en iyi, en doğru şekilde bu hizmeti almalarını sağlamak bizim asli görevlerimizden bir tanesidir. Bunlar bizim engellilerimiz değil, asıl engelleri olanlar yüreğinde sevgisi eksik olanlar, beyninde insan sevgisi olmayanlardır “ dedi.
Muharip Gaziler Dernek Başkanı Hasan Aslan, öncelikle Demir ailesinin huzurunda ASP İl Müdürü Murat Demirkol’a teşekkür ediyorum. Demir ailesi dün beni arayarak tekerlekli sandalye ihtiyaçlarının olduğunu söylemesi üzerine bende sayın il müdürümüz Murat Demirkol’u aradım. Sağ olsun il Müdürümüz aradan 24 saat geçmeden Kıbrıs gazimiz Abdulsamet Demir’in eşinin tekerlekli sandalye ihtiyacını giderdi. Hem dernek olarak bizler, hem de gazi ailemiz ihtiyaçlarının giderilmesine sevindiğini söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49