Öne Çıkanlar buyuksehır urfahaber trafık kazası urfaahber zam

Bu haber kez okundu.

Fakıbaba Temizlik İşçileriyle Kahvaltıda Buluştu
Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Şehitlik Çamlıkta temizlik işçilerine  kahvaltıda Tirit verdi.    
          
Kent Merkezi ve Mahallelerde Temizlik Şirketi’nde çalışan tüm temizlik işçisinin katıldığı kahvaltıda, Başkan Fakıbaba’nın yanı sıra, Başkan Yardımcısı Ahmet Al, Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Palalıoğlu, ve bazı belediye birim amirleri hazır bulundu. 
       
Başkan Fakıbaba ise birçok büyük kente bakıldığında Şanlıurfa’nın son derece temiz bir kent olduğunu belirterek, "Şanlıurfa’nın temiz kalmasında en büyük faktör temizlik işçilerimizin bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ve çabası oluyor. Bu gün burada işçi arkadaşlarımla beraber kahvaltıda bir araya gelerek, onlara teşekkür etmek istedim. Son derece samimi havada geçen kahvaltılı toplantıda, ekip ve ekipmanlarla birlikte Şanlıurfa’nın daha temiz bir şehir görünümüne kavuşturulması için gece gündüz demeden, özveriyle hizmet verdiğini söyledi. 
     
Başkan Fakıbaba, işçilere seslenerek 1 nisana kadar aynı tempo ve aynı enejiyle çalışmalarını istedi, Fakıbaba, emeklerinden ötürü işçilere teşekür etti  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49