Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Fakıbaba, Başkan Demirkol’u Makamında Ziyaret Etti
Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, beraberindeki heyetle birlikte Başkan Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret etti. Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında Milletvekili Fakıbaba’ya bilgiler verdi. Belediye ve şehircilik konularında geçen görüşmeyle ilgili açıklama yapan Milletvekili Fakıbaba, “Başkana ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum. Başarıları çalışmalarının devamını diliyorum. Kendisini kutluyorum. Biz her zaman beraberiz. Zaman zaman görüşüp şehircilikle ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz. Kendisine teşekkür edip, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.
Kendisini ziyaret eden Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ve beraberindekilere teşekkür eden Başkan Demirkol da, açıklamasında şunları söyledi:
 “Milletvekilimiz Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba, belediyemizi ziyaret etti. Kendisinin geçmişten gelen tecrübelerinden istifade ettik. Belediyecilik ve şehircilik hususlarında zaman zaman karşılıklı olarak bilgi alışverişimiz oluyor. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah nasip ederse Haliliye ve Şanlıurfa halkına hizmetlerimizde birlikteliğimiz devam edecektir.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48