Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye'nin Sponsor Olduğu Lig Başladı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesinin sponsor olduğu, "Eyyübiye Belediyesi Süper Amatör Lig” sezon açılışına katıldı. 11 Nisan 1 nolu sahada gerçekleşen Süper Amatör Lig sezon açılışına Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İL Şube Müdürü Murat Önen, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İl Başkanı Mehmet Aktaşoğlu ile Amatör Spor Kulüpleri yönetici ve sporcuları katıldı. sezon açılışı öncesi yönetici ve sporcularla bir araya gelen Başkan Ekinci, sezon açılış müsabakasında görev alacak hakem heyetini de ziyaret edip başarılar diledi. Sezon açılış müsabakası öncesi futbolcularla tek tek tolaşaıp başarılar dileyen Başkan Ekinci, "Eyyübiye Belediyesi Süper Amatör Lig” sezonunun centilmence geçmesi temennisinde bulundu. Hakem triosu ve futbolculara müsabakadan önce çiçek veren Başkan Ekinci, kale ve saha seçimi için yazı-tura atışını da yaptı. Daha önce yapılan anlaşmayla Eyyübiye Belediyesi,2017-2018 futbol sezonu öncesi amatör spor kulüplerine sponsor olmuştu. Gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasıyla birlikte, 2017-2018 futbol sezonu, Eyyübiye Belediyesi Süper, 1 ve 2. Amatör ligi olarak anılacak.

Sezon öncesi açılış müsabakasında konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, tüm takımlara başarılar diledi. Başkan Ekinci,”Sezon açılışına hepiniz hoş geldiniz. ASKF Başkanımıza da teşekkür etmek istiyorum. Belediyemizi sporu, sporcuya yakın görüp böyle bir teklif getirdikleri için. Genç bir il ve genç nüfusun çok olduğu bir iliz. Amatör ruhun iyi bir şekilde yerleşmesi gerekir ve bunu da icraata dökmek lazım. Futbol artık endüstri kurumu haline gelmiş. 7’den 70’e herkesin zevkle merakla takip ettiği bir spor dalı haline gelmiş durumda. Böyle bir spor dalına belediye olarak kayıtsız kalamazdık. Eyyübiye Belediyesi Süper Amatör Lig, Eyyübiye Belediyesi 1. Amatör Lig ve Eyyübiye Belediyesi 2. Amatör Lig şeklinde tanımlanan 3 ana ligin sponsoru olduk. Bir yıl boyunca da böyle anılacak ve Eyyübiye Belediyesinin sporun ve sporcunun yanında olduğunu da bir kez daha belgelemiş olacağız. Yeni sezonun bütün takımlara başarılar getirmesini diliyor, kazasız belasız bir şekilde sakatlıkların olmadığı bir sezon diliyorum. Yeşil sahaların yeni yıldızlar kazandığı bir sezon olmasını diliyoruz. Özellikle Şanlıurfaspor için alt yapı olacak şekilde organize olacak bir futbol sezonu diliyoruz. Şanlıurfaspor’da bu şehrin marka değeridir. Bu marka değerin yükselmesi için de amatör ruhu da bu işin içine katmamız gerekiyor. İnşallah Urfalı gençlerin takımlarında daha fazla şans bulması için de aracılık yapacağız. İnşallah Şanlıurfaspor mali krizlerle anılan bir kulüp olmaktan çıkıp kendi değerlerini ön plana çıkaran ve bununla yükselen bir kulüp haline gelir. Bu vesileyle tekrar tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. “dedi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İl Başkanı Mehmet Aktaşoğlu ise amatör spora verdiği katkılardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
UrfaEyyıbuye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49