Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Başkan Kuş Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Essum Saatçi Aslan Adaylığını  Açıkladı

Bir Otel’de basın toplantısı düzleyen Essum Saatçi Aslan, Saadet Partisi’nde Karaköprü Belediye Başkan adayı olduğunu basına ve kamuoyuna açıkladı. Aslan, Karaköprü’deki tüm vatandaşların oylarına talip olduğunu ifade ederken herkesi ve her kesimi kucaklayan şeffaf çağdaş bir belediye anlayışıyla yola çıktıklarını belirti. Konuşmasında Sabahattin Cevheri’nin desteklediğini ve Şanlıurfa’ya heyecan kattığını söyleyen Aslan, Karaköprü’de de değişimin şart olduğunu dille getirdi.

Aslan, “İyi belediyecilik Türkiye’de nasıl yapılıyor, dünyada nasıl yapılıyor bunları inceleyerek başladık. Tabi teknik ekip, iyi kadro önemli. Her zaman ekibimle yönettim, dolayısıyla belediyeyi de halkımızla birlikte yöneteceğiz. Yuvayı yapan dişi kuştur, ben inanıyorum ki Karaköprü’yü de bir anne kimliği ile, bir evlat kimliği ile, bir kız kardeş kimliği ile halk ile beraber planlayıp yöneteceğiz.” dedi

Saadet Partisi İl Başkanı Niyazi Yanmaz, “.Biz Saadet Partisi olarak Refah Partisi döneminde belediyelerin girişine ‘rüşvet alanda verende melundur’ Tabelası asmıştık ve yine asacağız. Oysa bugün gördüğümüz ‘manzara rüşvet alanda verende memnundur’ mantığıdır, bunu şiddetle kınıyor ve ret ediyoruz” dedi.

Essum Aslan Kimdir?

Şanlıurfa’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Urfa’da tamamlayıp, Hacettepe üniversitesi fen edebiyat fakültesi tarih bölümünde okudu. Ardından Çukurova üniversitesinde fen edebiyat fakültesi Türk dili ve edebiyat bölümünden mezun oldu. Londra Soas üniversitesinde akademik çalışmalarında bulundu. Yine Çukurova Üniversitesinde eski Türk edebiyatı ve Osmanlıca ana Bilimdalı’nda yüksek lisansını tamamladı. Daha sonra Çukurova üniversitesinde doktorasını tamamladı. 2003 yılında beri Urfa’da eğitim alanında çalışmalar yapmaktadır. 2013 yılında Nevali Hotel’in açılışını gerçekleştirerek turizm alanında faaliyetler göstermektedir.

Urfa medeniyet turizm araştırma merkezi derneği, Türkiye orta nesiller entegrasyonu derneği Şanlıurfa temsilciliği ve birçok STK’da görev aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49