Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Erdoğan Urfa’ya Geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu ve Türkiye Gençlik Vakfı Yüksek Kurul Üyesi Bilal Erdoğan, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi. Erdoğan'ı Havalananında Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Türkiye Gençlik vakfı yöneticileri karşıladı. Türkiye Gençlik STK'ları Platformu'nun (TGSP) davetlisi olarak kente gelen Erdoğan Özel bir otelde vakıf temsilcileriyle bir araya geldi. Erdoğan, TGSP Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Terzi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü de ziyaret etti. Büyükşehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Erdoğan'a tespih ve Göbeklitepe maketi etti. Erdoğan ise tablo hediye etti.
Bilal Erdoğan, Büyükşehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgüş'e 31 mart seçimlerinde büyük bir faklı ile seçimim kazandınız sizi tebrik ediyorum Allah hayırlı Uğurlu etsine dedi. Bilal Erdoğan Büyükşehir Ziyaretinin Ardından Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'i makamında ziyaret etti.
Belediye önünde vatandaşlar Bilal Erdoğan'a büyük ilgi gösterirken İstanbul müjdesini bekliyoruz dediler.
Erdoğan akşam saatlerinde ise bölge STK'ları ile istişare toplantısı düzenleyecek.

Anahtar Kelimeler:
Erdoğan Urfa’ya Geldi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49