Öne Çıkanlar urfahaber trafık kazası urfaahber zam sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Engelliler engelsiz dünya için yürüdü
Şanlıurfa'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engeliler   Büyükşehir Belediyesi önüne Rabia meydanına kadar kortej yürüyüşü düzenlendi.
Dünya Engelliler Günü Şanlıurfa'da bazı engelli dernekler tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu çerçevede Büyükşehir önünde toplanan engelliler Davul zurna eşliğinde halay çekti, taleplerini dile getiren çeşitli afiş ve pankartlarla ''Unutma engelliler savaşarak aşılır,  Dünya Özürlüler Günü'' gibi afişlerle Rabia meydanına yürüdüler.
 Engellilerin yürüyüşüne, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, iL Milli eğitim müdürü Metin İlci, Bedensel Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Tapışık eşlik etti. Rabai meydanında Ankara seymen kulübü eşliğinde engelliler seymen oynayarak günü kutladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49