Öne Çıkanlar urfaahber tazıye kedı zam sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

“En büyük destekçim bayanlar olacak”
2014 yerel seçimlerde, Karaköprü AK Partiden Belediye Başkan aday adayı olan 2 çocuk Annesi Aysel Savaş Bilir “bir bayan zihniyetiyle beldemizi daha güzel estetik. Modern gelişmiş daha kalkınmış ilçe yapmayı hedefliyorum”
Şanlıurfa’da 2014 seçimlerinde en çok adayın başvurduğu illerden  birisdir. Şanlıurfa’nın gelişen yüzü Karaköprü beldesinde  aday adaylığın bolluğu var. Tek bayan adayı Aysel Savaş Bilir’in bir bayan oluşu 2 üniversite mezunu, ürettiği projelerle şimdi den Karaköprü’de adından söz ettirmeyi başardı.
Aysel Savaş Bilir” Karaköprü belediyesi Ak Parti Aday adayı oldum, eşim, ailem ve çevrem adaylıkta  konusunda destek  verdi. İnşaat tekniker mezunuyum şuanda Türk dili ve Edebiyat 3. Sınıfı okuyorum, böyle bir işe gönül verdik ve yola çıktık amacım önceki belediye başkanları eleştirip kötülemek değil, onlar işlerini güzel yapıyor ama biz bir bayan zihniyetiyle beldemizi daha güzel estetik modern gelişmiş daha kalkınmış ilçe yapmayı hedefliyorum.
“Karaköprü’yü Türkiye tanıyacak”
Nasip olursa ilk önce Karaköprü halkına şunun sözünü veriyorum, ilçemizi Türkiye’de tanımayan, bilmeyen kimse kalmayacak Karaköprü’yü tanıtacağız resmi olarak örnek ilçe unvanı kazanmak için elimizden geleni yapacağız, ben bir çok projeden önce şunu söylemek isterim kültürel değerlerimiz elimizden gidiyor nerdeyse dibimizde bir Halfeti’yi bile elimizden alacaklardır. Öncelikle değerlerimize sahip çıkacağız kültürel değerlerimizin hepsini tescilleyip Urfa’mıza mal edeceğiz, bunun yanında memleket olarak suya hasretiz, denize hasretiz parklarımız çok küçük kaliteli değerli parklar değil daha güzel kaliteli her yaşa herkese hitap edebilen devasa çok büyük içinde göletlerin, havuzların ağırlıkta olduğu parklar yeşil alanlar istiyoruz.
”Benim evim güzel evim” projesi
Ben halkın içinden biriyim, eşim memur halk kadar Karaköprü’yü çok iyi tanıyorum Sanlıurfa’da ve Karaköprü’de evler aldı başını gidiyor. Eğer nasip olursa projelerimizden bir tanesi de Karaköprü’de çok fazla konut yapıp herkesi uygun koşullarla ev sahibi yapmak istiyoruz bu projenin adı da ”Benim evim güzel evim” projesi olacaktır.
“Her Köye çocuk parkı”
Köylerimiz için alt yapıyı yapacağız kanalizasyon, parke taşı, yollarını ve her köye mutlaka çocuklar için park yapacağız, oyunlar oynasınlar, ben özellikle bunun sözünü vermek istiyorum Karaköprü halkına şayet olurda ben seçilirsem her kes şundan emin olsun ki bir sonraki seçim döneminde hiç seçim çalışması yapmayacağım, hatta valizimi alıp tatile gideceğim. Çünkü yaptığım hizmetler orda da olacak Karaköprü’lü bu hizmeti görecek ben aday olmak istemesem bile Karaköprü halkı beni bırakmayacak, ben o kadar kendime güveniyorum bunun sözünü de veriyorum.
“Sinema, düğün salonu, Sosyal aktivite yok”
Karaköprü’nün neye ihtiyaca varsa sosyal tesislerden, bayanlar için yüzme havuzları Karaköprü’de sinema, tiyatromuz yok, düğün salonumuz yok hiçbir sosyal aktivemiz yok sadece çok sayıda konut ve kalitesiz amaçsız parklar, benim oturduğum yerde sadece bir camii var. O da çok uzak benim projelerim arasında cami’de var.
“Parklar Her yaşa hitap edecek”
Ben çocuklarımı parklara götürdüğümde onun sıkıntısını yaşıyorum küçük çocuğumun rahatlıkla parklarda eğlenemiyor, parklar yetersiz sadece 2 salıncaktan mevcut ben ise her yaş gruba hitap edecek parklar yapacağız 0-5 yaş grubu, 5-8 yaş ve 8-13 yaş arası temiz estetik parklar yapacağız.
“En büyük destekçim bayanlar olacak”
Ben bu işe girişirken bütün Karaköprü bayanlara güvenerek aday adayı oldum, hepsinin arkamda olacağını umut ediyorum bayanlarında eşlerini ikna edeceğini düşünüyorum kısmet olursa biz bayanlarla günler düzenleyeceğiz hep birlikte  Karaköprü için çalışıp üreteceğiz  ayrıca bayanlar için güzel projelerimiz olacak”dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49