Öne Çıkanlar urfahaber urfaahber sanlıurfa tazıye kedı

Bu haber kez okundu.

Elektrik akımına kapılan at öldü‏
Naci Çetindağ/Şanlıurfa

Şanlıurfa merkez bağlı Sağlık köyünde elektrik akımına kapılan at öldü

Olay Şanlıurfa merkeze bağlı Sağlık köyünde meydana geldi. iddiayı göre elektrik diriğindeki kablonun yanlış bağlanması sonucu elektrik direğine temas eden at akıma kapılarak öldü.
Meydanda toplanan Köy  halkı atın ölünme tepki gösterdi konuyla ilgili açıklamada bulunan  Sağlık köyünden Fevzi  Anaz  “Buradan yetkililerle sesleniyorum at elektrik akımına kapılarak öldü at olmasaydı insan olabilirdi bunun sorumlusu kim olurdu sürekli çocuklarımız direğin altında oyun oynuyorlar şans eseri insan oyun oynayan çocuklara bir şey olmadı  ama at öldü. Dedaş  elektrik demir direğine yanlış kablo bağlaması sonucu atın ölümüne neden olmuştur sayın Şanlıurfa valisine sesleniyorum gelsin görsün bu halimizi  insanın canı bu kadar mı ucuz”dedi 
Öte yandan  at sahibi Ali Pınar ve Dedaş ekipleriyle birlikte ifadesi alınmak üzere karakola çağırıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49