Öne Çıkanlar tazıye urfaahber zam kedı madde

Bu haber kez okundu.

Ekmekleri pazardan çıkıyor
Her hafta Salı ve Perşembe günleri Bahçelievler Mahallesinde kurulan semt pazarında alış veriş yapanların malzemelerini evlerine kadar taşıyan çocuklar vermiş oldukları bu hizmetlerinin karşılığında 3 lira ile 5 lira arasında ücret alıyorlar.
Bahçelievler mahallesinde kurulan semt pazarında alış veriş yapmaya gelenlerin malzemelerini belirli bir ücret karşılığında el arabaları ile evlerine kadar taşıyan çocuklar yorgun düşen bedenlerini dinlendirirken objektiflerimize takıldı.
Bahçelievler mahallesinde kurulan semt pazarında vatandaşların imdadına ilk el arabaları ile hizmet veren çocuklar yetişiyor. Semt pazarında alış veriş yapan vatandaşlar almış oldukları malzemeleri çocukların el arabalarına yükleyerek gidecekleri yere kadar taşıtıyor, bu hizmetin karşılığında vatandaşlar çocuklara 3 lira ile 5 lira arasında ücretler ödüyor.
Hallerinde memnun olduklarını dile getiren çocuklar, “Semt pazarında alış veriş yapanların malzemelerini evlerine, iş yerlerine kadar el arabalarımızla taşıyoruz. Vermiş olduğumuz bu hizmetin karşılığında ücretler alıyoruz. İşlerimiz iyidir harçlıklarımızı çıkarıyoruz. Alışveriş yapan ağabeylerimiz, ablalarımız bizleri fazla yormuyor. Bizlere bazen yardımcı da oluyorlar, halimizden memnunuz Allah’a şükürler olsun” sözlerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49