Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Ekinci, referandum çalışmasına devam ediyor
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığıyla birlikte edilen istişare toplantılarında toplumun değişik kesimleriyle bir araya gelen ve yapılacak olan seçimlerin önemine değinen Başkan Ekinci, ‘Evet’in neden önemli olduğunun altını çiziyor. Son olarak ASKON Şanlıurfa Şubesi Yönetimi ve üyeleriyle bir araya gelen Başkan Ekinci’ye, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Ak Pati Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş ile Parti Yöneticileri eşlik etti. İşadamlarına yönelik yaptığı konuşmada Ak Parti iktidarı döneminde ekonomik gelişmelere değinen ve ülkenin gün geçtikçe ekonomik değerler açısından büyüme potansiyeline girdiğini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Ak iktidar döneminde yapılan her türlü oyuna rağmen ülke büyüme trendini sürdürüyor.” dedi.
Başkan ekinci konuşmasında şunları söyledi,” Bu bin yıllık davada zaman zaman milleti yolundan etmeye çalışanlar ortaya çıkmıştır. 600 yıllık süren imparatorluğu maalesef parçalamışlardır. Sonrası bu milletin çekirdeği diye adlandırdığımız Anadolu elimizde kalmıştır ve yine o sağlam çekirdek sayesinde tekrar Anadolu filizleniyor inşallah dallanacak gürleşecek ve geleceğe güçlü bir şekilde gidecek. Burada fiziki sınırları açısından olmayabilir daha öncede ifade etmeye çalıştığım gibi gönül sınırlarımız o eski fiziki sınırlarımızı geçmiş durumda. Öyle bir lider ile karşılaştık ki cenab-ı hak bu millete öyle bir lider nasip etti ki sadece kendi coğrafyasını değil Dünya coğrafyasını düşünüyor ve bu düşünürken de özellik ile mazlum ve mağdurları düşünüyor. Artık dünya 5'ten büyük diyen bir lider var ve bunu haykıran liderin arkasında da millet var ve milletler var, mazlum var mazlumlar var. Tabii de böyle bir lideri ister istemez karşılarına alıyorlar. Neden çünkü düzenleri bozuluyor neden çünkü emperyalist güçler bir sistem kurmuşlar, sistemleri sallanıyor tankları sallandı bu tankları sallandıkça Ülkemize çok ciddi saldırılar olacaktır. Biz millet olarak dik durduğumuz müddetçe ve millet olarak yasaları da kendimiz çıkardığımız müddetçe Allah’ın izni ile bu kutlu yolculuktan ayrılmadığımız müddetçe biz istikbalimizde garanti altına alacağız inşallah. Şimdi İş Adamı olmanız münasebeti ile daha çok ekonomik veriler üzerinde duruldu. Şöylede bir durum var değerli arkadaşlar geriye dönüp baktığınız zaman Ülke olarak bizim bir gecede %50 fakirleştiğimiz oldu %100 ve %130 devalüasyonlarla karşılaştık. 15 Yıllık Ak Parti döneminde Ülke 3 kat büyüdü neye rağmen büyüdü 367 meselesine rağmen büyüdü, e muhtıraya rağmen büyüdü , gezi parkı olayları, 17-25 Aralık olayları ve hepsinden daha önemlisi 15 Temmuz süreci ve travmasına rağmen büyüdü. Yine vaz geçmediler 16 Nisan ile ilgili biliyorsunuz dış güçler bir uğraş içerisindeler. 16 Nisan öyle bir süreç ki tekrar olmayan bir süreçtir. O yüzden hepimiz elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız. “
 
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ise,” Türkiye'nin geçmişine baktığımız zaman sürekli darbeler ile ve vesayetçiler ile önü kesilen bir Ülke durumuna gelinmiş ve geri bıraktırılmış. 1980 darbesinden itibaren bu şimdiki değişikliğe uğrayacak olan değiştirmek istediğimiz anayasa 1980 darbesi ile gelip 1982'de askerler tarafından hazırlanan ve gelecek 100 yılları etkileyen tahakküm sağlayacak bir anayasa. Bunun için 16 Nisan’da yapılacak olan seçimler ülke geleceği açısından büyük önem taşımaktadır. 16 Nisan’da güçlü bir şekilde ‘Evet’ dememiz gerekiyor. “ifadelerini kullandı.
Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş ta ,” Sahadayız inşallah 16 Nisanda gümbür gümbür geliyoruz. Aslanlar gibi sahadayız. İnşallah Rabbim birlik beraberliğimiz bozmasın tabi dış güçler durmayacaklar bu mevzuda bizler her platformda dile getiriyoruz, bu dava ne Ak Parti ne MHP ne CHP ne HDP her hangi bir parti davası değil. Bu parti üstü bir dava. Burada vereceğimiz mücadele önümüzdeki nesilleri etkileyecek dava.” Şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49