Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Ekinci muhtarlarla iftarda buluştu
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye ilçe sınırlarında kalan merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile özel bir mekânda iftar sofrasında bir araya geldi
Merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, muhtarların sorunlarını da dinleyerek gerekli birimlere talimat vererek çözümleri konusunda yardımcı oldu.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye ilçe muhtarları ile özel bir mekânda bir araya gelerek mahalleleri için yapacakları proje ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Muhtarla bir araya gelen Başkan Ekinci, ‘’Belki yorgunluktan dolayı tek tek sizleri ziyaret edemiyoruz. Ama bu iftar vesilesi ile hepinizi toplu bir şekilde görmek bizleri de mutlu ediyor. Mübarek Ramazan ayındayız, Mübarek günlerdeyiz.
Böyle güzel günlerde, böyle aylarda yardımlaşmanın, dayanışmanın üst seviyede olduğu bir ay. Dolayısıyla muhtarlarımızla bir araya gelmek, dayanışmak, dayanışma içerisinde olmak, Eyyübiye’nin her tarafında gelen bu yol arkadaşlarımızla hemhal olmak ve bundan sonra da beraber yol yürümek bizim kadar olduğu kadar inanıyorum ki sizler açısında da önemli bir konudur. 
Bu geçtiğimiz süre zarfında, bundan sonraki yapacaklar konusunda da her kırsal mahalle de, ilçe merkez mahallelerimizde ne varsa, diğerlerinde de o olacak şekilde düsturumuz devam edecektir. Kimi erken yapıldı, kimi biraz geç ama netice itibari ile belli bir periyodik, belli bir program çerçevesinde tüm bunların hepsi yapılacaktır.
 Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin, Ülkemizin üzerindeki kara bulutları dağıtsın. İslam coğrafyasındaki bu zulümleri de sona erdirsin. ‘’ Dedi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49