Öne Çıkanlar tazıye urfaahber zam kedı madde

Bu haber kez okundu.

Dolarlar havada yağmur gibi yağdı
 Şanlıurfa’da siyaset düğününde dolarlar havada uçuştu.

Şanlıurfa’nın büyük aşiretlerinden biri olan paydaş aşiretine mensup Şanlıurfalı kanat önderlerinden bir dönem SHP Genel Başkan yardımcılığı, da yapan CHP Şanlıurfa Eski il başkanlarından Şanlıurfalı iş adamı Halil Paydaş’ın oğlu Ankara’da yaşayan iş Adamı Murat Paydaş ile Ak Parti Milletvekili Abdulkadir Aksu’ nun Kardeşi müttehitlik yapan Tahir Aksu’nun kızı lise mezunu olan Azize Aksu ile muhteşem bir tören ile Şanlıurfa, da dünya evine girdiler.

 Şanlıurfa’da lüks bir otelde yapılan Aşiret düğününe İl İçinden ve il dışında Siyasetçiler, iş adamları, damadın akrabaları ve gelinin yakınları katıldı. Aşiret Düğününe Sanatçı Ceylan ve Urfa sıra geceleri ekibi sahne alarak konukları coşturdular Çiftin  Kirveliğini ise Av Azat Alişiroğlu yaptı çiftin nikâhlarını Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Celalettin Güvenç, kıydı gelin ve damadın Nikâh şahitliklerini ise gelinin amcası Abdulkadir Aksu, Eski bakanlardan Fikri sağlar, Şanlıurfa eski Ak Parti Milletvekillerinden Sabahattin Cevheri  ve Faruk Bayrak yaptı.

 Abdulkadir Aksu kısa bir konuşma yaparak gençlere tavsiyelerde  bulunarak şimdiki gençler çok sabırsız sabırlı olmalarını diliyorum daha sonra evlilik cüzdanını damat Murat Paydaşa verirken çocuk konusunda, da nasihat verdi kız tarafı Diyarbakırlı damat Urfalı onun için en az 5 çocuk yapmalarını istiyorum dedi. Fikri Sağlar ise gelin ve damada mutluluklar dilerken çocuk konusunda kendilerine bırakmak gerek dedi. Abdulkadir Aksu’nun Eşi geline altın set takarken Fikri Sağlar’ın eşi geline bilezik taktı Fikri Sağlar ise damada Cumhuriyet altını taktı AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Faruk Bayrak ise geline tahtalı bileziği taktı

Düğünde sahne alan sanatçı Ceylan Abdulkadir Aksu'nun yanına gelerek şarkı söyledi ve hatıra fotoğraf çektirdi Düğün törenine yaklaşık bin 500 kişi katıldı konuklara müzik ziyafeti çekildi. Düğün töreninde Damat ve gelin ile birlikte düğüne katılanlar ile halay çektiler. Gelin ve damadın üzerine yağmur gibi dolar yağdı geline takı takmak için konuklar sıraya girdi Geline yaklaşık 7 kilo altın takı takıldı altın kemer, fireng bağı tahtalı bilezik burma bilezik cumhuriyet altını. Dolar va para takılar takıldı gelin altınları taşımayınca takılar bir torbaya koyuldu gelin ve damat düğün pastasını birlikte kestiler Abdulkadir Aksu,  Fikri Sağlar gelinin babası Tahir Aksu Damadın Babası Halil Paydaş birlikte halay çektiler halay damadın babası Halil Paydaş; il içinden ve il dışından bizleri onurlandıran akraba ve dostlarımıza bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan ve davetlerine icabet eden herkese teşekkür ettiğini söyledi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49