Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı okul

Bu haber kez okundu.

Direkçi Ailesinin Acı Günü
Merhum Nacar Bekir Çavuşun oğlu Merhum H.Mehmet Direkçi nin kardeşi Adnan ve Merhum İhsan Önen’in Enişteleri Merhum Bekir Gümüşçü, Ali Al ,Feridun Yüzgen ,Eyüp Kaya Nihat Al ,Fahri Doni, Cüneyt Görgün ve Mehmet Kırıkçı’nın kayınpederi Merhum Ahmet Divitçi ,merhum Hicri Öncel ve Mehmet ,Osman, Faruk, Ümit, Uğur ve Muzaffer Gümüşçü’nün dayıları. Bekir ve Mustafa Direkçi’nin amcaları. Hayati ve Bekir Direkçi’nin babaları. Karaköprü diş hastanesinde çalışan Şahin Gümüşçü'nün dedesi, Halil Direkçi Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur.
Cenazesi 05.08.2018 Pazar Günü öğlen namazına müteakiben Harran Kapı Camisinden Alınarak Harran kapı Aile Mezarlığına Defin Edilecektir Dost ve Akrabalara Duyurulur Taziyesi erkek ve bayanlara Abdurrahman Yavuz Taziye Evindedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49