Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Dilencilerde yeni yöntem
Şanlıurfa’da son zamanlarda dilenci sayısının giderek artması üzerine Şanlıurfa emniyeti harekete geçerek, kent merkezinde dilenci operasyonu başlattı.
 
Kent merkezinde dilenci sayısının artması üzerine operasyon başlatan zabıta ve polis ekipleri, gördükleri dilencileri polis merkezine götürdü.
 
Şanlıurfa kent merkezine Suriyelilerin gelmesiyle birlikte artan dilencilik olaylarından rahatsız olan vatandaşları polise ihbar etmesi üzerine, polis ekipleri devreye girerek, kent merkezinde dilenci operasyonu başlattı. Eski vilayet kavşağında dilenen dilencilerin vatandaşlar tarafından ihbar edilmesi üzerine polis geldi. Dilencilerin kimliklerini sorgulayan ekipler, sorgulamanın ardından dilencileri polis merkezine götürdü. Bir kadın dilencinin de aralarında bulunduğu dilenciler, tüm itirazlara rağmen polis aracına bindirilirken, kadın dilenci dilenmediğini iddia ederek, durumdan kurtuldu. Kendilerini Suriyeli olarak tanıtan dilencilerin Suriyeli olmadığı ve Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı oldukları tespit edildi. Polisin kimlik sorgulamasının ardından dilenen çocuklar polis merkezine götürülürken, çocuklarını dilendiren ailelerin adreslerinin tespit edilerek, işlem başlatılacağı belirtildi. Öte yandan kent merkezinde sürekli dilenci arayan zabıta ekipleri de buldukları dilencileri polise bildirdi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49