Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Dil kursunda yüzde elli indirim
ŞANDER’den Dil Öğrenmek İsteyenlere %50 Kurs İndirimi Anlaşması Yapıldı
Ankara Şanlıurfalılar Derneği ŞANDER sosyal sorumluluk projelerine devam etmektedir. Bu doğrultuda; eğitime katkı verebilmek için sürekli çalışmalarına devam etmektedir. Öğrencilere burs, kitap kampanyaları, kitap okuma kampanyalarına birde ucuz dil öğrenme kampanyası düzenlenmiştir.
ŞANDER Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Nimetoğlu, hayırsever eğitimci iş adamı “Who English Academy”in sahibi Sayın Mehmet Baloğlu ile görüşerek dil eğitimi konusunda Şanlıurfalılara destek ve ayrıcalık tanıması hususunda görüşmelerde bulundu.
Sayın Baloğlu; halen sınırlı sayıda Şanlıurfalı öğrencilere ücretsiz dil eğitimi verdiklerini ve “Who English Academy”inülkemizde dil eğitimi gören öğrenci sayısını arttırmak için dil öğrenmek isteyen Şanlıurfalılara%50 İndirim yapma sözünü verdi.Ayrıca konu hakkında Atatürk Bulvarı 143/ 9-10-11 Bakanlıklar / ANKARA adresine gelerek veya 0312 418 87 67Telefonuarayarak hertürlü bilgiye ulaşabileceklerini belirtti.Ancak indirimden yararlanabilmeleri için ŞANDER aracılığı ile geldiklerinivurgulamaları yeterli olacaktır.
ŞANDER Yönetim Kurulu Başkanı Nimetoğlu ise“Who English Academy” sahibi Sayın Mehmet Baloğlu’na eğitme ve Şanlıurfalılara verdikleri destekten dolayı teşekkür edip, ŞANDER olarak iş ve aile hayatında başarılar diledi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49