Öne Çıkanlar urfaahber tazıye kedı zam sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Çöp Toplama Merkezi Kullanıma Kapatıldı
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Eski Çöp Toplama Merkezinde incelemelerde bulunarak vatandaşlar tarafından yeni merkezin kullanılmasını istedi.
 
Akçakale Akabe Çevreyolu yakınlarındaki İkizce Köyü civarında bulunan ve kullanıma kapatılan eski Çöp Toplama Merkezinde incelemede bulunan Vali Güvenç, eski çöp toplama merkezinin kullanılmaması konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.
 
Çöplerin vatandaşlar tarafından da artık yeni çöp toplama merkezine atılmasını isteyen Vali Güvenç, eski çöp toplama merkezine gelen yolun da kapatıldığını ve uyarı levhalarının konulduğunu söyledi. Vali Güvenç, kullanıma kapatılan merkez yerine; Şanlıurfa Belediyesi tarafından aynı yerin yakınında hizmete açılan yeni merkezin kullanılmasını istedi.
 
Öte yandan Vali Celalettin Güvenç’e incelemeleri sırasında Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Can Hallaç ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu eşlik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49