Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Çocuklar ne yapsın!
Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkıyor. Gölge sıcaklıklarının 42 dereceyi, güneş sıcaklığının ise 50 dereceyi aştığı Şanlıurfa adeta kavruluyor. Vatandaş sığınacak gölgelik arıyor. Çocuklar ise kendilerini serinletecek yerleri tercik ediyor.

Şanlıurfa’da hava sıcaklığı 42 dereceye ulaştı. Vatandaş gölgelik arıyor. Ramazan ayında sıcak nedeniyle vücuttaki su kaybının artmaması için vatandaşlar bugün gölgelik alanları tercih etti. Kimileri Hasan Paşa Camii avlusunda serinlemeye çalışırken kimisi de cami avlusundan geçen su kanalında serinleyerek iftarı bekledi. Çocuklar küçük su kanalında yüzmeye çalışırken yetişkinler pantolonlarını sıvayarak ayaklarını akan suda serinletmenin yollarını aradı. 
Çocuklar Gap’ın başkentinde oldukları halde neden yeterli sayıda yüzme havuzun yapılmadığını bir anlam vermediklerini belirtiler.

Hasan Paşa cami avlusunda yüzen çocukları, Urfa havası çok sıcak bizlerde oruç tutuyoruz serinleyecek yer yok bizde buraya gelip yüzmek zorunda kalıyoruz Urfa’da fazla yüzme havuzu yok olanda çok kalabalık bize sıra gelmiyor. Bizim Fırat’ın suyu Suriye’ye akıyor yetkiler Fırat’ın suyuyla Şanlıurfa ve kanal kenarlarında yüzme havuzu yapsalar bizde cami kenarlarında yüzmezdik bol suyun içinde yokluk çekiyoruz”dediler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49